Over Gartenzo

Aangenaam kennis te maken!

Aangenaam!

Als derde generatie ondernemer kun je wel zeggen dat ondernemen bij mij in het bloed zit. Het geeft een geweldig gevoel om de schakel te zijn tussen leverancier en eindgebruiker.

Gartenzo is officieel opgericht op 01-01-2020. Het is natuurlijk altijd spannend om een bedrijf te beginnen, maar in mijn geval was het extra spannend omdat het qua timing exact gelijk begon met de Coronacrisis.

Gelukkig heeft dit geen negatieve invloed gehad op mijn bedrijf en ben ik er alleen maar sterker door geworden. Sterker nog: we zijn gegroeid naar meerdere medewerkers.

Wat ik leuk en belangrijk vind is dat een klant correct en goed geholpen wordt. Doordat Gartenzo een klein bedrijf is, kan het erg flexibel zijn en snel schakelen. Alle contact verloopt via mij, wat erg prettig is.

De producten die Gartenzo aanbied, zijn van gecertificeerd T6 aluminium, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u zonder zorgen kunt genieten van onze producten.

Met andere woorden; bij Gartenzo staat de klant centraal en kunnen we kwaliteit bieden voor een eerlijke prijs.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laten we in gesprek gaan
Offerte opvragen

Details

  • Met meer dan 12 jaar ervaring is Gartenzo de parner bij uitstek voor het gehele traject.

  • Gartenzo gebruikt alleen de beste en duurzame materialen.

  • Dankzij de innovatieve werkwijze kan Gartenzo volledig ontzorgen; van het eerste moment tot de oplevering is er één aanspreekpunt.

Werkwijze