Wat zijn de voordelen van LED verlichting in een tuinkamer?
Met onze ingebouwde LED verlichting kunt u op de donkerste avonden nog steeds optimaal genieten van uw extra leefruimte. In dit artikel leest u de voordelen hiervan.

Genieten op ieder tijdstip
Terwijl de zon langzaam wegzakt, zit u nog samen met vrienden en familie aan tafel onder de overkapping. De temperatuur ligt nog rond de 20 graden, en het zou zonde zijn om naar binnen te gaan. Gelukkig heeft u gekozen voor de ingebouwde LED verlichting van Gartenzo. Met een druk op de knop verlicht u de gehele ruimte, en houdt niets deze gezellige avond nog tegen.

Verlichting voor iedere gelegenheid
Wanneer u kiest voor de ingebouwde LED verlichting ontvangt u hierbij ook een afstandbediening waarmee u de spots eenvoudig kunt bedienen. Zodoende kunt u een gezellige intieme sfeer creeeren, of juist feller zetten om jezelf te verliezen in een goed boek.

Laat de hele ruimte stralen
Tijdens de inmeetservice bekijken onze experts hoeveel spots er nodig zijn om de gehele ruimte te verlichten. Het voordeel van de verlichting is dat de volledige breedte en diepte wordt verlicht. Terwijl dit bij een lamp aan de muur niet het geval is.

Heeft u verder nog vragen?
Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag verder.